ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 22 рази обстріляли позиції військових на Донбасі

Найбільше обстрілів - на Маріупольському напрямку.

Бойовики 22 рази обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляють на сайті Міноборони.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 16 обстрілів. У районі Мар'їнки, Гранітного та Павлополя терористи обстріляли позиції військових із гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї. Крім того, по Мар'їнці відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, а по Широкиному - зі ствольної артилерії калібру 122 мм.

На Донецькому напрямку зафіксовано чотири обстріли. Під вогонь бойової машини піхоти, гранатометів, кулеметів великого калібру, а також стрілецької зброї потрапили захисники Новгородського, а по укріпленнях ЗСУ в Авдіївці вели вогонь із мінометів 82-го калібру.

На Луганському напрямку зафіксовано два порушення режиму тиші. Укріплення бійців АТО поблизу Трьохізбенки обстріляли з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем. Таке ж озброєння бойовики використовували і при обстрілі в районі Новоолександрівки.

Нагадаємо, заплановане на 9 жовтня відведення сил у Станиці Луганській було зірвано через безперервні систематичні обстріли з боку бойовиків. 1 жовтня розведення сил відбулося в районі Золотого, 7 жовтня - в районі Петровського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram