ГоловнаСуспільствоВійна

Ватажок "ДНР" вважає вбивство Мотороли оголошенням війни з боку України

Захарченко пригрозив відповідними терактами "в Житомирі, Харкові, Києві, Дніпропетровську".

Ватажок "ДНР" вважає вбивство Мотороли оголошенням війни з боку України
Фото: EPA/UPG

Ватажок терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що розцінює загибель Мотороли в Донецьку як оголошення війни з боку України і пригрозив організувати теракти в "Житомирі, Харкові, Києві, Дніпропетровську".

"А хто виконав це вбивство? Ну я тепер хочу звернутися до військовослужбовців України, до Служби безпеки України, до Головного управління розвідки. Шановні друзі, товариші, сволота і негідники. Ходіть тепер і бійтеся, тому що для нас смерть ця не звичайний виклик, це виклик усій нашій "республіці". Усі офіцери, підполковники, майори, які діють на нашій території, всі ваші агенти, сім'ї від сьогодні перебувають поза законом. Не тільки тут, а ще в Житомирі, Харкові, Києві, Дніпропетровську", - сказав Захарченко в Донецьку представникам місцевих медіа.

"Я так розумію, Петро Порошенко порушив перемир'я і оголосив нам війну. Ну, тепер чекайте. Досить, натерпілися, наобіцялися, наговорилися", - сказав Захарченко.

Нагадаємо, що бойовика Арсенія "Моторолу" Павлова підірвали 16 жовтня в ліфті донецького будинку, де він проживав. У "ДНР" одразу звинуватили в цьому якусь українську диверсійну групу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram