ГоловнаСуспільствоВійна

Бірюков показав нове екіпірування для десантників 79-ї бригади

На склад однієї з військових частин надійшла партія приладів нічного бачення в кількості 1200 штук. 

Радник президента Юрій Бірюков показав нове екіпірування для бійців 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

"Екіпірування десантників із 79-ї бригади. Нові каски, нові нічники, нові тепловізори, нові автомати ... Практично весь штурмовий компонент бригади вже забезпечений приладами нічного бачення і/або тепловізорними прицілами. І весь штурмовий компонент бригади забезпечено новими автоматами, з тактичним обвісом і коллиматорними прицілами. Йдеться про сотні. Багато сотень. І ще ось разочок - автомати АК-ТК уже модернізовані, з урахуванням попередніх конструктивних недоліків", - написав Бірюков у Фейсбуці й опублікував відповідні фото.

"А ще - нові десантні каски. Українського виробництва. Куплені за гроші бюджету. З десантними чохлами літо/зима, з кріпленнями під нічники", - додав він.

За словами радника президента, на склад однієї з військових частин надійшла чергова партія приладів нічного бачення AN/PVS-14 у кількості 1200 штук.

"Одна тисяча двісті штук приладів нічного бачення третього покоління, штатний прилад американської армії. І інструкції, і ремонтні комплекти для технічного обслуговування", - додав Бірюков.

Нагадаємо, раніше Бірюков показав зразки зимової форми для ВСУ.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram