ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 25 обстрілів з опівночі

Противник застосовує важке озброєння.

Штаб АТО нарахував 25 обстрілів з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

З опівночі і до 18:00 на Донбасі зафіксовано 25 випадків відкриття вогню з боку російсько-окупаційних військ по позиціях Збройних Сил України.

На Маріупольському напрямку відбулося 15 обстрілів. У районах Гранітного і Гнутового бойовики використовували стрілецьку зброю, в Красногорівці і Павлополі противник вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, а в Широкиному і Мар'їнці - з кулеметів, гранатометів і мінометів 120 мм калібру, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку окупанти вісім разів порушували режим тиші. Обстріли в Луганському відбулися із застосуванням кулеметів, гранатометів різних систем, озброєння БМП, а в Авдіївці, крім цього, - з мінометів калібру 120 мм.

У Луганській області окупанти два рази обстріляли захисників Новоолександрівки з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

Нагадаємо, 23-річний боєць полку "Азов" Микола Нічега загинув під час виконання бойового завдання на маріупольському напрямку, повідомила прес-служба "Азова".

Крім того, поблизу Широкиного на маріупольському напрямі підірвався на розтяжці боєць морської піхоти, повідомили LB.ua військові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram