ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Найбільше пострілів зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: joinfo.ua

Бойовики 28 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку відбулося 19 обстрілів. У районі Широкиного і Талаківки терористи вели вогонь з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли тривали з мінометів калібрів 82 мм і 120 мм, а також неподалік Мар'їнки і Старогнатівки працював ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку бойовики п'ять разів порушили режим тиші. В сторону позицій сил АТО біля шахти Бутівка терористи стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використовували одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем і міномети 120 калібру.

На Луганському напрямку зафіксовано чотири озброєні провокації. У напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки і Трьохізбенки бойовики били з гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі ніхто з українських військовослужбовців не загинув, одного бійця поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram