ГоловнаСуспільствоПодії

На блокпосту біля Донецька вбито щонайменше 3 осіб

Бойовики озброєні РПГ і готові стріляти в мирних людей

Бойовики вбили щонайменше 3 осіб на блокпосту біля Донецька. Про це LB.ua повідомили очевидці з місця подій.

На блокпосту ДНР біля с. Піски (дорога від Донецька в бік Красноармійська) зберігається колишня кількість бойовиків. Поблизу блокпоста знаходиться новий КамАЗ з написом "Батальйон Схід", на якому зав'язані георгіївські стрічки. У кузові автомобіля - три трупи. Один із них - убитий бойовиками чоловік, про якого повідомляли раніше.

Кількість бойовиків - близько 50 осіб. Вони приїхали на цивільних автомобілях з українськими номерами. У тому числі, чорний джип Lexus, сірого кольору мікроавтобус Hyundai і мікроавтобус Mercedes Vito, а також легкові авто.

Один з командирів бойовиків, за словами очевидців, віддав наказ у разі атаки стріляти всіх, в тому числі мирних жителів. Терористи спілкуються різними мовами.

"Деякі між собою розмовляють не російською. Може, якась кавказька, чеченська - не знаю", - повідомляє співрозмовник видання.

За його словами, блокпост базується прямо біля автозаправки, а під землею знаходиться нафтосховище. На заправці - озброєні люди з РПГ.

Як повідомляли, сьогодні на блокпосту біля с. Піски бойовики ДНР назвали чоловіка зі свастикою на грудях членом "Правого сектору" і вбили його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram