ГоловнаСуспільствоЖиття

"Дніпро-1" і армія прийшли на допомогу до силовиків в Іловайську

Поранених вивезелі з Іловайська і відправили в госпіталі

"Дніпро-1" і армія прийшли на допомогу до силовиків в Іловайську
Фото: EPA/UPG

Батальйон "Донбас" і 93 бригада ЗСУ, які утримують м. Іловайськ Донецької області, дочекалися підкріплення. Про це кореспондента LB.ua повідомили бійці "Донбасу".

Зокрема, в Іловайськ зайшли батальйон "Дніпро-1" та частини української армії, прорвавши оточення сепаратистів. Вони також доставили боєприпаси.

Раніше сьогодні з міста вивезли і госпіталізували поранених - за попередньою інформацією, 7 осіб. Серед них - журналіст Олександр Глядєлов, який отримав поранення в ногу.

Крім того, з вогнепальним пораненням в руку госпіталізовано активіста Дмитра Резніченка, бійця "Донбасу". "Їду в несподівану відпустку на головну базу. Улюблений кітель безнадійно зіпсовано", - написав Резніченко у своєму facebook.

Батальйон "Азов", який також мав прийти на підкріплення в Іловайськ, вчора намагався прорватися в місто з боєм. Є загиблі. Про це кореспондента LB.ua повідомили бійці Азова. Вони також розповіли, що під Іловайськом потрапили під дружній вогонь української артилерії через погану координацію дій.

Як повідомлялося, українські силовики потрапили в оточення терористів в Іловайську і просили підкріплення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram