ГоловнаСуспільствоЖиття

Свідки впізнали вбивцю Бузини, але це не Медведько і не Поліщук

Працівниці МАФу продали вбивцям каву

Адвокати Дениса Поліщука, затриманого за підозрою у вбивстві Олеся Бузини, представили журналістам двох свідків. Про це повідомляє кореспондент LB.ua Олександр Рудоманов з-під Апеляційного суду Києва.

Перший свідок - Анжела Кукла, продавець МАФу (вже демонтованого) на вулиці Дегтярівська, 31, приблизно за дві хвилини їзди від будинку Бузини. Вона розповіла, що вранці перед убивством бачила двох чоловіків на темно-синьому "Форді-Фокусі" (за версією слідства, на такому автомобілі пересувалися вбивці) - вони купували у неї каву. За словами Анжели, одному з чоловіків на вигляд було близько 40 років, другому - близько 35. Слідчі працювали зі свідком, з її слів вони склали фоторобот. Пізніше принесли їй стос фотографій. Вона впізнала одного з чоловіків, якого бачила того ранку. Фотографій Медведька і Поліщука серед інших не було, каже свідок.

Другий свідок - власник МАФу Ольга Миколаївна. Вона теж бачила "Форд" і чоловіків, які виходили з нього. За її словами, вони розмовляли між собою на "фені" і не були схожі на Поліщука та Медведька.

Нагадаємо, сьогодні Апеляційний суд змінив запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві Бузини Дениса Поліщука, якого раніше відпустили під заставу 5 млн грн.

Зміни запобіжного заходу вимагала прокуратура Києва.

Новий запобіжний захід для Поліщука - 2 місяці СІЗО (від моменту затримання) до 14 серпня.

Під час засідання адвокати Дениса повідомили, що міліція склала фоторобот убивці зі слів свідка. При цьому свідкові показали фотографії Поліщука і другого підозрюваного - Андрія Медведька, і вона не впізнала у них вбивцю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram