ГоловнаСуспільствоЖиття

З'явилися фото елітного особняка Федорка

А його 21-річна донька - співзасновник компанії, що займається вантажними залізничними перевезеннями.

Іван Федорко, який спровокував ДТП за участю фотографа LB.ua Макса Левіна, проживає у величезному особняку в селі Забір'я Київської області, відомому шанувальникам елітної нерухомості.

Фотографії будинку редакції LB.ua передали боярські активісти. Ділянка обгороджена високими парканом, через який видніються обриси величезної будови.

Координати ділянки - 50° 19' 32.4" North, 30° 13' 39.9" East (:50.325680, 30.227737).

Розташований будинок за адресою: с. Забір'я, вул. Лісова, 29. За словами активістів, таблички з номером на будинку немає, але він розташований між 27 і 31 номерами. Згідно з даними Реєстру прав на нерухоме майно, право власності на ділянку і будинок площею 317, 3 м кв. належить доньці Івана Федорка Юлії Матяш (Федорко) 1991 року народження.

Крім того, Юлія Федорко є співзасновницею компанії "Риф-транс ЛТД", яка займається вантажними перевезеннями. Вельми цікавий факт, враховуючи, що до вчорашнього дня її батько працював директором з вантажних перевезень і логістики в "Укрзалізниці". У статутний фонд компанії дівчина внесла 5 млн гривень у віці 19 років. У власності Юлії також є автомобіль Audi A4 2016 року випуску, вартістю понад 50 тисяч євро.

Нагадаємо, 3 липня на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента LB.ua Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яний. Автомобілем керував директор із вантажних перевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко. Йому вдалося втекти з лікарні, куди його доставили на медичний огляд. Пізніше його знайшли в реанімаційному відділенні однієї з київських медустанов, до нього приставили охорону. 3 липня за підтримки громадськості та журналістів силовики змогли вручити Федоркові. який перебуває в лікарні з подагрою та гіпертонічним кризом, підозру про вчинення кримінального злочину, згідно з ч. 1 ст. 286, і взяли кров на аналіз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram